Carne Feluri principale Mancaruri

Pui cu ciuperci în 30 de minute

Mereu cu ochii pe ceas și cu gândul la cină?  Nu și atunci când ai la îndemână cele mai rapide rețete!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei măsline
  • 500 g piept de pui fără piele
  • făină
  • 50 g bacon tăiat cuburi
  • 300 g ciuperci de pădure
  • 2 cepe eșalotă, fin feliate
  • 250 ml stoc de pui
  • 1 lingură oțet din vin alb
  • 50 g mazăre congelată
  • o mână pătrunjel tocat

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie.
  2. Se asezonează după gust și se presară puiul cu făină, apoi se prăjește până devine maro pe toate laturile.
  3. Eliminați de pe sursa de foc și prăjiți baconul și ciupercile până se înmoaie.
  4. Se adaugă lingura de ulei rămasă și se călește timp de 5 minute ceapa.
  5. Se adaugă stocul de pui și oțetul, apoi se fierbe timp de 1-2 minute.
  6. Adăugați din nou bucățile de pui, pancetta și ciupercile și gătiți timp de 15 minute.
  7. Se adaugă mazărea și pătrunjelul, se continuă fierberea pentru încă 1-2 minute și se servește cald.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE