Carne Feluri principale Fripturi

Pui umplut cu brânză de capră și cimbru

Combinații delicioase și cremoase la cuptor cu pui și brânză de capră.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 2 piepți de pui fără piele
  • 100 g brânză de capră
  • 1 linguriță cimbru, plus 1-2 crenguțe
  • 4 felii bacon
  • 2 dovlecei, feliați subțire
  • 1-2 lingurițe ulei măsline
  • 250 g roșii, feliate subțire sau roșii cherry

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 190 C.
  2. Tranșați pieptul de pui aproape în jumătate dintr-o latură lungă și deschide-l ca o carte.
  3. Aplatizați ușor cu un sucitor bucățile de carne.
  4. Asezonați pe toate laturile după gust cu sare și piper.
  5. Distribuiți brânza pe fiecare bucată de carne și presărați cu cimbru.
  6. Rulați bucățile de carne pentru a obține rulouri și înveliți fiecare rulou într-o fâșie de bacon. Dacă nu aveți și nu doriți să folosiți bacon, folosiți câteva scobitori pentru a vă asigura că nu se desfac rulourile.
  7. Ungeți cu ulei un vas termorezistent și așezați feliile de dovlecel și roșiile.
  8. Stropiți cu ulei de măsline, sare și piper, așezați crenguțele de cimbru și la final rulourile de carne.
  9. Se dă la cuptor pentru 40-45 minute până când șunca este crocantă și aurie, iar dovleceii sunt fragezi.
  10. Se servește cu cartofi noi.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE