Carne Feluri principale Fripturi

Pui umplut cu mascarpone

Meniu în doi super rapid, elegant și aromat.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 3 linguri de mascarpone
  • 1 lingură tocată de rozmarin
  • 1 cățel usturoi zdrobit
  • 2 piepți de pui, cu piele
  • 4 felii prosciutto
  • câțiva stropi ulei măsline
  • sucul de la 1/2 lămâie

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 de grade.
  2. Amestecați crema mascarpone cu rozmarinul, usturoiul și condimente după gust.
  3. Ridicați ușor pielea de pe pieptul de pui și umpleți cu câte 1 lingură de mascarpone aromatizat.
  4. Înfășurați câte 2 felii de prosciutto în jurul fiecărui piept.
  5. Se încălzește un strop de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă.
  6. Se rumenește puiul pe ambele părți până devin maroniu.
  7. Transferați-l într-un vas termorezistent.
  8. Coaceți puiul 15-20 de minute.
  9. Stropiți cu sucul de lămâie și serviți cu garnitură de fasole verde.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE