Feluri principale Peste

Somon cu cartofi noi

Meniu de dietă, bogat în vitamine și sățios.

Dificultate: ușor

Timp de prepapare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 1 ceapă eșalotă (jumătate tăiată felii și cealaltă jumătate tocată)
  • 220 g file somon
  • 1 lingură mărar tocat + 2 crenguțe
  • 1 /2 linguri oțet din vin alb
  • 250 g cartofi noi
  • 140 g fasole verde
  • 1 lingură ulei de rapiță
  • 1 linguriță muștar cu boabe
  • 1 pumn năsturel, fin tocat

Modalitate de prepapare:

  1. Încingeți cuptorul la 200 de grade.
  2. Tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor.
  3. Așezați bucățile de somon și adăugați 2 crenguțe de mărar și 1/2 linguriță de oțet.
  4. Închideți foaia de copt pentru a fi etanș și introduceți tava în cuptor.
  5. Lăsați peștele la cuptor timp de 12 minute.
  6. Gătiți cartofii la abur timp de 6 minute, adăugați și fasolea și mai gătiți încă 5 minute.
  7. Într-un vas combinați oțetul rămas  împreună cu muștarul, năsturelul, ulei, mărar tocat și ceapa.
  8. Amestecați bine și adăugați cartofii împreună cu fasolea.
  9. Combinați pentru a distribui uniform aromele.
  10. Serviți cu peștele fierbinte.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE