Feluri principale Legume Slowly Veggie Supe si ciorbe

Supă de conopidă cu brânză

Transformă câteva legume gustoase într-o super cremă sățioasă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare:ușor

Porții: 6

Ingrediente:

  • 1 cub de unt
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 1 conopidă mare, circa 900 g
  • 1 cartof tăiat cuburi
  • 700 ml stoc de legume
  • 400 ml lapte
  • 100 g cheddar maturată

Modalitate de prepapare:

  1. Se încălzește untul într-o cratiță mare, se adaugă ceapa și se călește până devine translucidă, timp de aproximativ 5 minute și amestecând frecvent.
  2. Se adaugă conopida ruptă în bucățele, cartoful tăiat în cuburi, stocul de legume, condimentele și laptele.
  3. Se aduce în punctul de fierbere și se lasă să clocotească timp de 30 de minute, până când conopida este moale.
  4. Treceți amestecul prin blender până obțineți o compoziție cremoasă.
  5. Serviți supa cu brânză rasă.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE