Feluri principale Legume Slowly Veggie Supe si ciorbe Vegetarian

Supă de fasole picantă cu citrice

Lapte de cocos, citrice și condimente într-o bol inedit cu supă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 cepe, feliate
  • 450 g morcov tocat
  • 1 lingură garam masala
  • 1 bucată ghimbir cât degetul mare, dată pe răzătoare
  • sucul de la 1 portocală
  • 1 l stoc legume
  • 200 ml lapte de cocos cu conținut scăzut de grăsime
  • 400 g fasole scursă și clătită
  • 2 linguri coriandru tocat

Modalitate de preparare:

  1. Încălziți uleiul într-o oală și gătiți ceapa și morcovii timp de 15 minute până când se înmoaie.
  2. Adăugați garam masala și ghimbirul și gătiți încă 1 minut.
  3. Adăugați sucul de portocale și stocul de legume.
  4. Aduceți supa în punctul de fierbere.
  5. Încorporați laptele de cocos.
  6. Treceți supa prin blender până devine o compoziție cremoasă.
  7. Adăugați fasolea și coriandru.
  8. Serviți supa caldă.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE