Bucatarii internationale Feluri principale Supe si ciorbe

Supă de legume asiatică

Amestec de morcovi, varză și țelină pentru o supă aromată în stil asiatic.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Supă de legume

Ingrediente:

  • 1,2 l supă din carne de vită sau pui
  • 100 g morcovi tăiați cuburi
  • 50 g varză albă tăiată mărunt
  • 50 g țelină
  • 50 g ceapă
  • sare
  • piper măcinat
  • scorțișoară
  • 1 vârf cuțit nucșoară
  • 1/2 lingură sos de soia

Modalitate de preparare:

  1. Se fierbe supa de carne, apoi se adaugă morcovii, varza, țelina și ceapa împreună cu condimentele.
  2. Se fierbe 20 de minute la foc mic.
  3. Se condimentează cu sosul de soia.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE