Feluri principale Supe si ciorbe

Supă de pui cu tăiței

Supă cu influențe asiatice, perfectă pentru o dietă echilibrată.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 900 ml supă pui
  • 1 piept de pui fără piele
  • 1 linguriță ghimbir proaspăt tocat
  • 50 g orez sau fidea de orez
  • 2 linguri porumb dulce
  • 2-3 ciuperci feliate subțire
  • 2 fire ceapă verde, tocate mărunt
  • 2 lingurițe sos de soia
  • frunze de mentă, busuioc și ardei iute tocat pentru servire

Modalitate de preparare:

  1. Turnați supa de pui într-o oală și adăugați carnea, ghimbirul și usturoiul.
  2. Se aduce în punctul de fierbere, se reduce focul la mic, se acoperă vasul cu un capac și se fierbe timp de 20 minute până când carnea este fragedă.
  3. Scoateți carnea și feliați-o subțire.
  4. Adăugați din nou carnea în oală, împreună cu tăițeii de orez, ciupercile, jumătate din cantitatea de ceapă și sosul de soia.
  5. Fierbeți totul timp 3-4 minute până când tăițeii sunt fragezi.
  6. Distribuiți supa în boluri și presărați ceapă verde pe deasupra și ardei iute.
  7. Serviți cu sos de soia suplimentar

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE