Bucatarii internationale Carne Feluri principale Supe si ciorbe

Supă de tăiței cu carne de vită

Carne de vită, tăiței de orez și legume.  O supă minunată pentru toată familia.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 100 g carne de vită
  • 1-2 lingurițe ulei de susan
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei roșu
  • 50 g tăiței de orez înmuiați în apă
  • 1 linguriță ghimbir ras
  • 1 linguriță sos de soia
  • câteva picături ulei cu chilli
  • 500 ml supă de carne
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 linguriță pătrunjel verde, tocat

Modalitate de preparare:

  1. Se încinge uleiul într-o cratiță, se adaugă carnea tocată mărunt și se prăjește bine.
  2. Ceapa verde se taie cuburi, ardeiul se toacă mărunt și se adaugă peste carne.
  3. Se călesc împreună.
  4. Completați cu ghimbirul și tăițeii de orez.
  5. Încorporați sosul de soia, uleiul aromatizat cu chilli și supa de carne.
  6. Condimentați cu sare și piper după gust și la final presărați pătrunjel.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE