Carne Feluri principale Mancaruri Tocanite

Tocăniță mexicană cu quinoa

Superalimente într-un preparat aromat și gustos.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4-5

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ceapă feliată
  • 2 ardei roșii, tocați
  • 3 linguri pastă de ardei
  • 2 cutii X 400 g roșii tocate
  • 140 g quinoa
  • 4 piepți de pui fără piele
  • 2 cuburi concentrate supă de pui
  • 1 cutie 400 g fasole scursă și clătită
  • 1 mic buchet coriandru tocat
  • sucul de la 1 limetă
  • 1 lingură zahăr
  • iaurt natural pentru servit

Modalitate de preparare:

  1. Se încinge uleiul într-o tigaie și se căleștea ceapa împreună cu ardeiul pentru câteva minute, până când se înmoaie.
  2. Se amestecă pasta de ardei timp de 1 minut, după care se adaugă roșiile și zahărul.
  3. Completați cu apă cât încape într-o cutie de la roșii.
  4. Aduceți în punctul de fierbere și adăugați după aceea carnea.
  5. Fierbeți puiul timp de 20 de minute, până când puiul este gătit.
  6. Fierbeți o cantitate de apă în care dizolvați cuburile concentrate de supă de pui.
  7. Adăugați quinoa și fierbeți timp de 15 minute până când se înmoaie.
  8. La final adăugați fasolea peste quinoa.
  9. Scurgeți amestecul de excesul de apă și amestecați cu coriandru tocat și suc de limetă.
  10. Serviți quinoa cu amestecul de carne și legume.
  11. Serviți cu 1 lingură de iaurt.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE