Carne Mancaruri Tocanite

Curry cu curcan și cartof

Un preparat condimentat, potrivit pentru a fi consumat cu orez.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei floarea soarelui
  • 1 ceapă, feliată
  • 1 ardei verde, fără semințe și feliat
  • 2 linguri pastă de curry
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 400 g roșii tocate
  • 300 g carne de curcan fiartă
  • 300 g cartof fiert
  • 2 linguri chutney de mango
  • 1 pachet coriandru tocat
  • orez basmati pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc  mare.
  2. Gătiți ceapa și ardeiul timp de 3-4 minute, până când încep să se înmoaie.
  3. Se amestecă pasta de curry și usturoiul, apoi se fierbe timp de încă 1-2 minute.
  4. Se adaugă roșiile tocate și  150 ml apă.
  5. Se aduce în punctul de fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
  6. Reduceți flacăra la mic, se adaugă carnea de curcan și cartofi, și se fierbe timp de inca 2-3 minute, apoi se adaugă chutney de mango.
  7. Presărați cu coriandru și serviți cu orez sau pâine naan.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE