Gustari si garnituri Legume Slowly Veggie Vegetarian

Cartofi fierți cu pătrunjel

Simplu, rapid, delicios și perfect pentru o garnitură lejeră.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi mici, tăiați în jumătate dacă sunt mai mari
  • sare grujoasă
  • piper măcinat
  • 30 g unt
  • 2 linguri pătrunjel verde tocat

Modalitate de preparare:

  1. Puneți cartofii într-o oală mare cu apă cât să îi acopere.
  2. Adăugați sare grunjoasă și adunceți în punctul de fierbere.
  3. Fierbeți la foc mic timp de 15-20 de minute, până cartoful poate fi străpuns cu ușurință cu vârful unui cuțit.
  4. Scurgeți cartofii de excesul de apă și puneți-i la loc în oală.
  5. Adăugați untul și pătrunjelul și agitați energic, apoi asezonați cu sare și piper.
  6. Serviți ca atare, cât sunt calzi.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments



Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE