Gustari si garnituri Legume Slowly Veggie Vegetarian

Cremă de conopidă

Piure cremos de conopidă, perfect pentru o garnitură ușoară și aromată.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 6

Ingrediente:

  • 1 conopidă mare, ruptă în buchete
  • 2 cepe, tocate
  • 1 l lapte
  • piper alb
  • 2 cuburi unt

Modalitate de preparare:

  1. Puneți conopida și ceapa într-o tigaie mare, apoi turnați lapte suficient cât să acopere ingredientele.
  2. Se aduce în punctul de fierbere și se menține timp de 15-20 de minute, sau până când conopida este complet fragedă.
  3. Se transferă conopida și ceapa într-un blender cu o lingură mare de lapte.
  4. Pulsați până la omogenizare și până când aveți o textură cremoasă.
  5. Adaugați mai mult lapte, dacă doriți.
  6. Se condimentează cu sare și piper.
  7. Se servește cu unt topit pe deasupra sau parmezan.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE