Legume

Ratatouille la cuptor cu pesmet

  1. Preîncălziți cuptorul la 190 de grade.
  2. Într-un castron amestecați pesmetul cu 2 linguri de ulei și un strop de condimente.
  3. Puneți dovleceii, ceapa, ardeii, roșiile, usturoiul, piureul de tomate, oțetul și uleiul de măsline într-un castron.
  4. Potriviți gustul cu sare și piper, apoi amestecați pentru a distribui uniform aromele.
  5. Răspândiți legumele într-un vas termorezistent, într-un singur strat.
  6. Acoperiți cu folie și coaceți pentru 20 de minute.
  7. Scoateți vasul din cuptor, îndepărtați folia și adăugați pesmetul.
  8. Coaceți pentru încă 10 minute fără folie, până când preparatul prinde o culoarea aurie.
  9. Scoateți vasul și presărați coaja de lămâie.
  10. Serviți cald cu pătrunjel tocat sau simplu.

Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

ratatouille_la_cuptor_cu_pesmet.jpg

  • 50 g pesmet
  • 3 linguri ulei măsline
  • 3 dovlecei, feliați
  • 1 ardei roșu, tăiat în bucăți
  • 1 ardei galbe, tăiat în bucăți
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 4 roșii , tăiate în bucăți
  • 2 căței usturoi, feliați
  • 1 lingură cimbru tocat
  • 1 lingură piure de tomate
  • 3 linguri oțet din vin alb
  • coaja de la 1 lămâie
Celebra rețetă ratatouille la cuptor cu crustă crocantă, perfectă pentru un prânz sățios.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE