Legume Slowly Veggie Sosuri Vegetarian

Sos de roșii cu legume

Folosit pentru diverse preparate, acest sos de roșii făcut în casă este genial.

Dificultate: ușor

Timp de prepapare: rapid

Porții: 8

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei măsline
  • 2 cepe fin tocate
  • 2 morcovi, fin tocați
  • 2 tije apio, tocate mărunt
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 2 frunze de dafin
  • 1 linguriță zahăr
  • 4 X 400 g cutii roșii tocate

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o tigaie și se adaugă legumele tocate și frunza de dafin.
  2. Se amestecă zahărul cu un strop de sare și se adaugă în oală.
  3. Gătiți timp de 10-15 minute până când legumele devin fragede.
  4. Fierbeți ușor timp de 30 de minute, până când sosul este redus la jumătate și devine gros.
  5. Amestecați din când în când, astfel încât sosul să nu se prindă de oală.
  6. Dacă doriți un sos mai subțire completați cu puțină apă.
  7. Acest sos merge congelat.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE