Legume Slowly Veggie Supe si ciorbe Vegetarian

Supă de broccoli

Broccoli, cartof și o bucată de brânză pentru o supă genială!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 kg broccoli curățat
  • 800 ml fond legume
  • 1 cartof mediu, tăiat cuburi
  • sare
  • piper măcinat
  • 4 felii brânză de capră

Modalitate de preparare:

  1. Broccoli se rupe în bucățele.
  2. Fondul de legume se pune la fiert, apoi se adaugă broccoli și cartoful.
  3. Fierbeți totul 10 minute, cât să se înmoaie.
  4. Scurgeți legumele, însă păstrați lichidul.
  5. Zdrobiți buchețelele de broccoli și cartof într-un blender, adăugând lichid pentru a obține o textură delicată.
  6. Adăugați lichid până obțineți consistența dorită.
  7. Distribuiți supa în boluri și adăugați deasupra brânză de capră.
  8. Adăugați un praf de piper la final și serviți.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE