Legume Slowly Veggie Supe si ciorbe Vegetarian

Supa picantă

Bolul perfect pentru orice vegetarian.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 ceapă mare, fin tocată
  • 1 cățel de usturoi zdrobit
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 linguriță praf ardei iute
  • 1/2 linguriță chimen măcinat
  • 400 g roșii la conservă
  • 500 ml supă legume
  • 400 g fasole la conservă scursă și clătită
  • 1 ardei iute roșu, tăiat
  • tortilla chips pentru a servi
  • 4 felii limetă pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o cratiță adâncă și se prăjește ceapa tocata la foc mediu până când se înmoaie.
  2. Se adaugă usturoiul și pasta de tomate, se agită timp de 1-2 minute până se combină.
  3. Se presară condimentele și se fierbe timp de încă 1 minut.
  4. Încorporați roșiile tocate, umpleți pe jumătate cutia cu apă și se adaugă în tigaie.
  5. Se toarnă stocul și se fierbe la foc mediu timp de 10-15 minute, neacoperit.
  6. Asezonați, apoi treceți prin blender până la omogenizare.
  7. Se adaugă fasolea și ardeiul roșu, gătiți pentru încă 15 minute.
  8. Se servește în boluri cu tortilla chips-uri și o felii de limetă.
  9. Fasolea poate fi înlocuită cu năut.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE