Legume Mancaruri Paste

Pasta al forno

Legume și paste făinoase, ce să îți dorești mai mult?

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 450 g paste rigatoni
  • 60 ml ulei măsline
  • 1 vânătă mare, tăiată cuburi
  • 10 roșii deshidratate, tocate
  • 10 măsline tocate
  • 2 ardei roșii, uscați și tocati
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 750 ml suc de roșii
  • sare
  • 400 g mozzarella
  • 200 g parmezan ras

Modalitate de preparare:

  1. Plasați pastele într-o oală cu apă și sare și gătiți-le conform instrucțiunilor de pe cutie.
  2. Cât timp pastele se fierb, preparați sosul.
  3. Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați vinetele, roșiile deshidratate, măslinele,  ardeiul și usturoiul.
  4. Amestecați și gătiți pentru câteva minute.
  5. Adăugați sare și sucul de roșii.
  6. Lăsați să fiarbă timp de 10 minute, la foc potrivit.
  7. Scurgeți pastele de excesul de apă și adăugați-le peste sos.
  8. Mențineți pe foc încă 30 de secunde.
  9. Într-un vas termorezistent adăugați un strat de paste, urmat de mozzarella, parmezan și încă unul de paste, continuând până la epuizarea ingredientelor și finalizând cu un start de brânzeturi.
  10. Dați la cuptor pentru 30 de minute, la 180 de grade.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE