Feluri principale Paste Slowly Veggie Vegetarian

Paste cu ciuperci

Pentru iubitorii de usturoi, o rețetă cât se poate de simplă.

Paste cu ciuperci și usturoi

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 450 g paste fierte și scurse de excesul de apă
  • 6 lingurițe unt
  • 10 căței de usturoi
  • 450 g ciuperci, feliate
  • 1 linguriță busuioc uscat
  • 1/4 linguriță sare
  • piper
  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 2 lingurițe pătrunjel tocat
  • parmezan pentru servit

Modalitate de preparare:

  1. Într-o tigaie topiți 2 lingurițe de unt.
  2. Adăugați usturoiul pentru 1 minut, apoi ciupercile și busiocul uscat.
  3. Gătiți până când ciupercile sunt gata.
  4. Adăugați restul untului și uleiul de măsline.
  5. Amestecați și îndepărtați tigaia de pe sursa de foc.
  6. Amestecați sosul cu pastele fierte și adăugați pătrunjelul tocat.
  7. Serviți cu parmezan ras.

Pentru un plus de culoare, puteți adăuga roșii trase la tigaie sau la grill.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE