Paste

Paste cu lamaie si curcan

  1. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
  2. Într-o pungă specială pentru a găti la cuptor, combinați fâșiile de curcan, sosul de soia, amidonul de porumb și piperul de lămâie.
  3. Agitați punga energic și introduceți la cuptor pentru 30 de minute.
  4. Vărsați conținutul acesteia într-o tigaie la foc mediu și gătiți pentru 2-3 minute.
  5. Adăugați ceapa, feliile de lămâie și continuați să gătiți până când nu mai sunt translucide.
  6. Încorporați spanacul și mențineți pe foc până când acesta se ofilește.
  7. Turnați amestecul peste pastele fierbinți și scurse de excesul de apă.
  8. Serviți cu pătrunjel proaspăt și zeamă de lămâie.

Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

paste_cu_lamaie_si_curcan.jpg

  • 450 g paste făinoase tip linguine
  • 600 g carne curcan tăiată fâșii
  • 1 lingură sos de soia
  • 1 lingură oțet de vin alb
  • 2 lingurițe amidon de porumb
  • 1 linguriță piper de lămâie
  • 2 linguri ulei măsline
  • 6 fire ceapă verde, tocată
  • 1 lămâie, tăiată în 10 felii
  • 1 cățel usturoi tocat fin
  • 150 g spanac proaspăt, spălat și uscat
Răspuns final, paste aromate cu lămâie pentru o cină în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE