Paste

Paste în stil venețian

Adu Italia la masă în doar 20 de minute cu o porție de paste în stil venețian.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 2 cepe roșii, tăiate
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 200 g paste tip fusilli
  • 4 lingurițe oțet balsamic
  • 2 lingurițe stafide
  • 4 lingurițe capere
  • 2 linguri nuci de pin prăjite
  • 140 g frunze de spanac

Modalitate de preparare:

  1. Gătiți ceapa în ulei de măsline până când începe să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
  2. Fierbeți paste conform instrucțiunilor de pe cutie.
  3. Adăugați oțetul balsamic, stafidele, caperele  și o parte de semințele de pin.
  4. Amestecați și lăsați să se distribuie aromele pentru încă 1 minut.
  5. Adăugați spanacul și stingeți cu câteva linguri de apă de la paste.
  6. Scurgeți pastele și încorporați-le în amestecul de ceapă și spanac.
  7. Distribuiți în boluri și serviți cu restul semințelor de pin rămase.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE