Feluri principale Gustari si garnituri Paste

Penne cu chorizo și broccoli

Farfuria perfectă în care vei întâlni savoarea Italiei cu cea a Spaniei.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 400 g paste tip penne
  • 1 broccoli
  • 200 g chorizo, feliat
  • 2 căței de usturoi zdrobiți
  • 1 linguriță semințe de fenicul
  • 200 g cremă de brânză cu ierburi
  • parmesan pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie și adăugați broccoli în ultimele 3 minute de fierbere. Atunci când sunt fierte, se scurge totul de excesul de apă, păstrând o cană pentru sosul de final.
  2. Între timp, se prăjește chorizo într-o tigaie mare.
  3. Se adaugă usturoiul și semințele de fenicul, apoi se fierbe timp de încă 1 minu.
  4. Se adaugă în tigaie pastele penne fierte,  se adaugă crema de brânză și se amestecă împreună până când brânza este topită, adăugând un strop de apă păstrată de la paste.
  5. Se distribuie în boluri boluri, și se servesc cu parmezan și rucola (opțional)

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE