Feluri principale Paste

Penne cu ciuperci și bacon

Ceva mai simplu și mai bun nu avem astăzi!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții:4

Ingrediente:

  • 400 g penne
  • 250 g ciuperci
  • 8 felii bacon
  • 4 linguri pesto
  • 200 ml smântână cu 50% grăsime
  • un pumn frunze busuioc

Modalitate de preparare:

  1. Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
  2. Între timp tăiați feliuțe ciupercile și baconul.
  3. Scurgeți pastele de excesul de apă și păstrați câteva linguri pentru sos.
  4. Prăjiți baconul și ciupercile în tigaie la foc iute pentru aproximativ 5 minute.
  5. Adăugați pastele scurse în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
  6. Îndepărtați tigaia de pe sursa de foc și adăugați sosul pesto și smântâna.
  7. Presărați busuioc înainte de servire.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE