Paste Sosuri

Pesto cu kale

Folosește acest superaliment pentru un pesto excepțional.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 10-12

Ingrediente:

  • 85 g nuci de pin prăjite
  • 85 g parmezan
  • 3 căței usturoi
  • 75 ml ulei de măsline extravirgin
  • 85 ml ulei măsline
  • 85 g kale
  • sucul de la 1 lămâie
  • paste tip spaghete sau linguine pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Plasați nucile de pin, parmezanul, uleiurile, varza kale și sucul de lămâie într-un procesor de alimente.
  2. Mixați la viteză mare până când obțineți o pastă.
  3. Asezonați după gust și mai completați cu parmezan dacă este necesar.
  4. Pentru a fi stocat, mutați pesto într-un borcan, acoperiți cu un strat de ulei și mențineți la frigider timp de 1 săptămână sau la congelator timp de 1 lună.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE