Paste Peste

Spaghetti cu sardine

Simplu, rapid, sănătos și sățios.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 400 g spaghette
  • 1 lingură ulei măsline
  • 2 căței usturoi, zdrobiți
  • fulgi ardei iute
  • 250 g roșii tocate
  • 2 cutii X 95 g sardine dezosate, în sos tomat
  • 100 g măsline negre fără sâmburi
  • 1 lingură capere
  • 1 pumn pătrunjel tocat

Modalitate de preparare:

  1. Gătiți pastele într-o oală cu apă și sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Între timp, preparați sosul.
  3. Încingeți uleiul de măsline într- o tigaie și căliți usturoiul timp de 1 minut.
  4. Adăugați câțiva fulgi de ardei, roșiile și sardinele.
  5. Amestecați și gătiți-le timp de 2-3 minute.
  6. Adăugați măslinele, caperele și pătrunjelul tocat.
  7. Scurgeți pastele păstrând câteva linguri cu apă.
  8. Adăugați pastele peste sos, iar dacă mai este necesar adăugați și apa păstrată.
  9. Distribuiți în farfurii și completați cu pătrunjel tocat.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE