Peste

Cod cu sos de roșii și măsline negre

Doar 15 minute la cuptor, iar această rețetă este un deliciu pentru o cină târzie.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 170 g măsline negre, fără sâmburi
  • 1 ceapaă, tocată
  • 400 g roșii tocate, la conservă
  • 4 fileuri de cod, 170 g fiecare bucată
  • felii de lămâie
  • pătrunjel tocat

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți cuptorul al 200 de grade.
  2. Într-o tigaie încălziți 1 lingură de ulei și căliți ceapa până când se înmoaie.
  3. Adăugați roșiile tocate și asezonați cu sare și piper.
  4. Aduceți sosul în punctul de fierbere apoi adăugați măslinele.
  5. Adăugați bucățile de pește în tigaie cu pielea în jos și stropiți cu ulei de măsline.
  6. Introduceți vasul în cuptor, neacoperit și coaceți pentru 15 minute.
  7. Serviți preparatul cu pătrunjel tocat și felii de lămâie.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE