Peste

Creveti cu chili si usturoi

  1. Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie, împreună cu usturoiul.
  2. Se adaugă creveții și se gătesc până încep să își schimbe culoarea și să devină fermi.
  3. Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul tocat și ardeiul iute.
  4. Adăugați un praf de sare după gust.
  5. Serviți imediat, împreună cu sucul lăsat în tigaie.

Credit Foto: Fotolia/ Visionsi

Poza principala

creveti_cu_chilli_si_usturoi.jpg

  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 cățel usturoi ( făcut piure )
  • 10-12 creveți
  • 1 ardei iute roșu
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • sucul de la jumătate de lămâie
Iți dorești o cină condimentată, aromată si rapidă? Această rețetă este soluția perfectă cu care nu ai cum să greșești.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE