Feluri principale Peste

Papiote de biban cu lămâie

Exemplul clar de cină dietetică și sănătoasă!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2-4

Ingrediente:

  • 2 morcovi mici, curățați
  • 2 fire de praz
  • 3-4 fire ceapă verde
  • 4-5 căței de usturoi
  • frunzele de la câteva crenguțe de rozmarin
  • câteva crenguțe de cimbru
  • fileuri de pește la aproximativ 150 g fiecare
  • câteva fire mărar
  • ulei de măsline
  • 100 ml vin alb sec

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți cuptorul la 200 de grade.
  2. Tăiați 8 bucăți mari de hârtie pergament de 30X30 cm.
  3. Feliați morcovii fin, iar prazul și ceapa pe diagonală.
  4. Puneți legumele și usturoiul într-un vas, peste care adăugați firele de rozmarin și cimbru.
  5. Amestecați pentru a se întrepătrunde aromele.
  6. Distribuiți amestecul obținut în 4 hârtii pergament.
  7. Asezonați fiecare file de pește cu sare și piper și puneți deasupra câteva fire de mărar.
  8. Rulați fileurile în jurul firelor de mărar și puneți câte două fileuri pe fiecare grămăjoară de legume.
  9. Stropiți cu ulei de măsline, sare și piper.
  10. Puneți o altă foaie pergament deasupra și îndoiți strâns marginile.
  11. Stropiți cu vin alb înainte de împăturirea finală.
  12. Puneți pachețelele într-o tavă de cuptor și coaceți pentru 20 de minute.
  13. Serviți cu fasole verde și cartofi înăbușiți.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE