Peste

Somon cu mere si cartofi

  1. Curățați peștele de eventualele oase rămase în urma tranșării.
  2. Condimentează bucățile de pește cu sare și piper după gust.
  3. Puneți untul la topit iar când acesta începe să pâplâie, adăugați somonul.
  4. Prăjiți pe ambele părți la foc potrivit.
  5. Mențineți peștele cald pe o farfurie.
  6. Adăugați în aceeași tigaie merele feliate și castraveții curățați de coajă.
  7. Mențineți la foc potrivit pentru 5-6 minute.
  8. Adăugați smântâna, sucul de lămâie și jumătate din legătura de tarhon.
  9. Fierbeți pentru 3-4 minute.
  10. Serviți peștele cu acasta garnitură și cartofi natur.

Credit Foto: Fotolia/ Superingo

Poza principala

somon_cu_mere_si_cartofi.jpg

  • 700 g somon
  • 3 mere
  • 4 castraveți mici
  • 100 g unt
  • 150 g smântână
  • 1 lămâie
  • 1 legătură tarhon
  • cartofi natur ( opțional )
  • sare
  • piper
Grasimi sanatoase si mult gust pentru o cina delicioasa cu un continut mic de calorii.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE