Gustari si garnituri Legume Slowly Veggie Vegetarian

Piure de cartofi cu hrean

Adaugă 2 lingurițe cu pastă de hrean în cel mai banal piure de cartofi și vei descoperi un nou gust.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4-6

Ingrediente:

  • 800 g cartofi
  • 1 bucată mare de unt
  • 2 lingurițe cu vârf pastă de hrean

Modalitate de preparare:

  1. Puneți o cratiță mare cu apă pe foc.
  2. Tăiați cartofii în bucăți de 1 cm și adăugați-i în apa clocotită.
  3. Presărați sare și acoperiți vasul cu un capac.
  4. Când cartofii au fiert, scurgeți-i într-o strescurătoare.
  5. Puneți cartofii din nou în cratiță și zdrobiți-i împreună cu o bucată mare de unt, un praf de sare și piper.
  6. Încorporați 2 lingurițe cu pastă de hrean și serviți.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE