Gustari si garnituri Legume Slowly Veggie Vegetarian

Sfeclă și morcovi glazurați cu miere de albine la cuptor

Răsfăț pe bază de legume. Da, se poate, mai ales un amestec între morcovi și sfeclă roșie.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 4 morcovi medii, tăiați cuburi
  • 1 linguriță oțet balsamic
  • 2 lingurițe miere de albine
  • 1 linguriță ulei de măsline
  • 4 sfecle pre-fierte, tăiate în 4
  • 25 g semințe de dovleac
  • o mână de frunze precum pătrunjel sau busuioc pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 180 ° C .
  2. Într-un castron, amestecați împreună morcovii, oțetul, mierea și uleiul de măsline.
  3. Întindeți amestecul pe o tavă de copt, apoi prăjiți timp de 30 min.
  4. Cu 5 minute înainte de sfârșitul timpului de gătire, adăugați în tavă, sfecla roșie și reintroduceți tava în cuptor.
  5. Când sunt gata, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească un pic, apoi amestecați legumele cu semințele de dovleac și ierburile.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE