De post Retete

Lasagna cu tofu si spanac (reteta de post )

Lasagna, savoarea italiei, se poate și într-o variantă de post irezistibilă!

1.Decongelează spanacul şi scurge-l cât mai bine.

2.Pune tofu într-un blender împreună cu zahărul, laptele, usturoiul, zeama de lămâie, frunzele de busuioc şi sare după gust şi mixează de câteva ori.

3.Pasează roşiile cu tot cu suc şi potriveşte gustul de sare şi piper proaspăt măcinat.

4.Toarnă puţin sos de roşii pe fundul unui vas termorezistent. Aşază deasupra un strat de foi de lasagna, unul de spanac, un altul de sos de tofu. Alternează straturile până la terminarea ingredientelor.

5.Toarnă deasupra restul de sos de roşii şi dă lasagna cu tofu şi spanac la cuptor, pentru 40-50 de minute.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

lasagna_cu_tofu_si_spanac_mi.jpg

1 cutie cu foi de lasagna

500 g spanac congelat

450 tofu

2-3 cutii cu roşii în suc propriu

1 linguriţă cu zahăr

60 ml lapte vegetal (orez, soia, migdale)

2 căţei de usturoi

zeama de la jumătate de lămâie

20 frunze de busuioc

sare

piper

Săţioasă şi cu gust surprinzător, lasagna cu tofu şi spanac este un preparat ideal pentru mesele în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE