Retete

Legume la cuptor

1. Taie cartofii în rondele și așază-i pe un șervet absorbant. Taie în rondele dovleceii și roșiile, fără să le cureţi de coajă. Taie vinetele și călește-le ușor pe ambele părţi în două linguri cu ulei. 

2. Unge o tavă de cuptor cu unt și tapeteaz-o cu pesmet. Așază în tavă rondele de legume intercalat: cartof, dovlecel, roșie, vânătă, până ce termini rândul. Și tot așa, în continuare. Pune sare și piper. 

3. Dă legumele la cuptorul încins pentru 20 de minute. Scoate și rade cașcaval, apoi lasă la gratinat zece minute.

 

Sugestie. Un preparat care îţi permite să lași imaginaţia în voia ei: folosește și ciuperci, și ardei, și ceapă sau usturoi; vor da un gust mai bogat preparatului!

 

Pui cu legume la cuptor

Poza principala

legume_la_cuptor_fotolia_51752341_subscription_xxl.jpg_c_kitty_-_fotolia.com_mica.jpg

3 cartofi fierţi

3 dovlecei

3 roșii mari

2 vinete

150 g cașcaval

ulei (pentru călit)

1 cub de unt (pentru uns)

pesmet

sare

piper

 

Legume la cuptor cu usturoi

O cina perfecta pentru toti ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE