De post Retete

Negresa de post cu ciocolată neagră

1.Într-un castron, amestecă energic făina cu zahărul brun, praful de copt, cacaua, ciocolata rasă, nucile și puțină sare. 

2.Separat, mixează banana zdrobită cu apa, uleiul și oțetul de mere. Încorporează ingredientele uscate, amestecând de jos în sus până ce se omogenizează. 

3.Compoziția astfel obținută, toarn-o într-o formă unsă și tapetată cu făină. Coace negresa de post la cuptor, la foc moderat, 20-30 de minute. 

4.Lasă negresa de post cu ciocolată neagră să se răcească şi bag-o în frigider o oră înainte de a o servi.

 

Placinta cu mere de post

Poza principala

negresa_mica_1.jpg

300 g făină

50 g ciocolată neagră (de post)

200 g zahăr brun

75 g cacao

1 banana

50 g nuci

180 ml apă

1 linguriță cu praf de copt

2 linguriţe cu otet de mere

60 ml ulei

sare

 

Cornuleţe de post

Negresa de post cu ciocolată neagră este minunata langa o cafeluta la o sueta cu prietenele (sau colegele).
Numar de portii
8
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE