De post Retete

Pârjoale de post legume

1. Fierbe legumele, scoate-le, lasă-le să se scurgă și pasează-le. Adaugă usturoiul zdrobit, sare și piper. Amestecă și pune o lingură cu pesmet. Formează chifteluţe plate și tăvălește-le prin pesmet.

2. Încinge uleiul și prăjește-le câte un minut pe fiecare parte, cât să se aurească. Scoate aceste parjoale pe hârtie absorbantă și servește-le calde sau reci cu lipie cu rozmarin.

 

SUGESTIE Poţi adăuga verdeaţă tocată foarte mărunt şi un vârf de linguriţă de chimen măcinat.

 

Tarta cu rosii, ceapa, masline si busuioc

 

 

Poza principala

parjoale_din_legume_mici.jpg

3 cartofi mari

2 cepe

1 morcov

1 păstârnac

3 căței de usturoi

pesmet

sare

piper

ulei

 

Plăcinte de post cu ciuperci

Spornice și crocante, pârjoalele de post din legume sunt potrivite fie pentru prânzul la serviciu, fie pentru cina în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE