Retete

Pulpa de miel cu lamaie si coriandru

  1. Curățați carnea de excesul de grăsime și crestați-o.
  2. Combinați într-un bol iaurtul cu smântâna peste care adăugați sare și piper după gust, coriadnru zdrobit, coaja de la cele 2 limete dată pe răzătoare și menta tocată mărunt.
  3. Amestecați energic pentru a distribui uniform aromele.
  4. Ungeți carnea cu acest amestec, așezați-o într-o tavă și băgați-o la frigider pentru aproximativ două ore.
  5. Curățați ceapa și tăiați-o în sferturi.
  6. Plasați ceapa într-o tavă, stropiți-o cu miere și ulei de măsline, apoi asezonați cu sare și piper.
  7. Introduceți carnea pentru 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 220 de grade.
  8. Întoaceți-o periodic de pe o parte pe cealaltă.
  9. Reduceți temperatura la 160 de grade și lăsați friptura în cuptor pentru încă două ore și jumătate.
  10. Serviți friptura cu ceapă caramelizată și mentă tocată mărunt.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

pulpa_de_miel_cu_lamaie_si_coriandru.jpg

  • 1,5 kg pulpă de miel
  • 1 kg ceapă roșie
  • 200 g iaurt
  • 200 g smântână
  • 2 linguri ulei măsline
  • 1/2 legătură mentă proaspătă
  • coaja de la 2 limete
  • 1 lingură coriandru
  • 1-2 linguri miere albine
  • sare
  • piper măcinat
Stai la curent cu cele mai îndrăznețe rețete pentru masa de Paște.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE