Sosuri

Marinadă de cimbru, hașme și lămâie

Marinadă aromată și ideală pentru a alinta atât carnea cât și peștele și crustaceele.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 3 linguri vin alb sec
  • 2 linguri ulei de măsline
  • frunzele de la 1 legătură de cimbru proaspăt
  • 2 hașme, feliate subțire
  • 1 lămâie, tăiată felii groase

Modalitate de preparare:

  1. Amestecați toate ingredientele cu telul.
  2. Combinați bine pentru ca ingredientele să-mi amestece aromele.
  3. Păstrați la frigider până la 3 zile.
  4. Cantitatea obținută ajunge pentru 1 kg de carne sau pește.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE