De post Retete

Supă-cremă de dovleac (de post)

1. Pune feliile de dovleac la copt în folie de aluminiu. Căleşte în două linguri cu ulei ceapa, morcovul şi ţelina tocate mărunt. Când sunt făcute, dă-le deoparte.

2. Când s-a copt, curăţă frumos dovleacul, taie-l în cuburi și pune dovleacul copt în mixer. Adaugă legumele călite și margarina. Amestecă bine, până devine un piure. Adaugă 1-2 căni cu apă și pune la fiert.

3. Lasă să dea în 1-2 clocote, potriveşte de sare şi piper, trage de pe foc şi lasă să se odihnească cinci minute. Potriveşte de sare şi piper. Serveşte  supa crema de dovleac cu frunzuliţe de pătrunjel.

 Supa de dovleac

Chutney de dovleac si rosii

Poza principala

supa_mica.jpg

2 felii de dovleac

1 ceapa

50 g margarină

1 morcovi

1 ţelina mică

ulei

sare

piper

 

Ciocanele de pui cu dovleac

Gustoasa si totusi cu putine calorii, supa-crema de dovlac este o alegere inteleapta intr-o zi de post.
Numar de portii
4
Calorii
180
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE