De post Retete

Supa crema de legume

Curatam si spalam legumele, apoi le taiem cuburi de marimi cat de cat egale ca sa fiarba toate cam in acelasi timp. Intr-o oala adaugam legumele si cateii de ustuoi, punem putina sare si apa cat sa le acopere, apoi lasam la fiert pana ce toate legumele se inmoaie.
Cand sunt gata fierte stingem focul s lasam putin sa se racoreasca supa apoi cu ajutorul unui blender vertical pasam pana devine o crema fina. Asezonam de sare si turnam smantana.
Dam dinou supica la foc cat sa dea doua trei clocote gustam de sare, apoi stingem focul. La sfarsit adaugam leustenul/patrunjelul tocat marunt.
Servim alaturi de crutoane.
•3-4 cartofii medi
•1 dovlecel
•2 morcovi
•1 ceapa
•1 vanata
•1 bucata telina
•1 bucata albitura/patrunjel radacina
•1-2 ardei
•2 rosii
•2 catei de usturoi
•250ml smantana lichida pentru gatit (pt post scoatem smantana)
•1leg leustean/patrunjel
Plina de vitamine, delicioasa si cremoasa, numai buna pentru o zi frumoasa de primavara.
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE