De post Retete

Supa de paste si naut

  1. Într-o  tigaie adăugați câteva linguri cu ulei de măsline.
  2. Adăugați ceapa, tulpina de țelină, usturoiul și rozmarinul. 
  3. Căliți-le la foc mic pentru 20 de minute la foc mic, până când sunt legumele moi.
  4. Scurgeți năutul și adăugați-l peste legume, apoi turnați supa de pui.
  5. Fierbeți totul la foc mic pentru 30 de minute.
  6. Păstrați într-un bol, jumătate din cantitatea de năut din supă și restul cantității zdrobiți-o în robotul de bucătărie.
  7. Turnați piureul obținut înapoi în oală, împreună cu boabele de năut păstrate și pastele făinoase.
  8. Fierbeți până când pastele sunt gata.
  9. Serviți supa cu pătrunjel tocat.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

supa_de_paste_si_naut.jpg

  • 1 ceapă mică, tocată
  • 1 tulpină țelină, tocată mărunt
  • 1 cățel usturoi, tocat
  • ulei măsline
  • frunzele de la 1 crenguță de rozmarin
  • 2 conserve de năut X 400 g
  • 500  ml supă pui ( sau legume pentru varianta de post )
  • 100 g paste făinoase mici
  • sare
  • piper măcinat
  • pătrunjel tocat 
O supă aromată și sățioasă, ideală pentru masa de prânz în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE