De post Retete

Supă de pui cu tarhon

1. Taie puiul în bucăţi și pune-l la fiert în apă cu sare. Adună spuma ori de câte ori este nevoie.

2. Adaugă ceapa tăiată julien, morcovul și rădăcina de pătrunjel rondele. Lasă să fiarbă la foc moderat.

3. După 15-20 de minute, adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe și ardeiul mărunt. Pentru a da un gust mai bun, pune în supă câteva boabe de piper și foile de dafin.

4. Când legumele și carnea sunt bine fierte, potrivește gustul de sare și scufundă frunzele de tarhon. Lasă-le câteva minute, apoi îndepărtează-le.

5. La final, aromatizează supa cu pătrunjel tocat fin.

 

Tagliatelle cu dovleac

Poza principala

supa_de_pui_mica.jpg

1 pui

2 cepe

3 cartofi

1 morcov

1 ardei capia

1 rădăcină pătrunjel

2 foi de dafin

2 fire de tarhon

piper boabe

pătrunjel

sare

piper

 

Supă-cremă de dovleac (de post)

Supa de pui cu tarhon este potrivita si pentru pranz, si pentru cina. Are doar 295 de calorii/portie.
Numar de portii
8
Calorii
295
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE