Supe si ciorbe

Ciorbă de cartofi

Clasica și gustoasa ciorbă de cartofi.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 600 g cartofi
  • 200 g zarzavat (amestec din morcov, pptrunjel și țelină)
  • 1 ceapă
  • 3 linguri ulei
  • borș proaspăt
  • pătrunjel proaspăt
  • leuștean proaspăt
  • 1 linguriță tarhon

Modalitate de preparare:

  1. Căliți zarzavatul și ceapa tocată pentru 2 minute într-o oală în care s-au adăugat cele 3 linguri de ulei.
  2. Stingeți cu 2 l de apă fierbinte.
  3. Când zarzavatul este fiert, se adaugă cartofii curățați și tăiați în cuburi.
  4. Adăugați sare după gust și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute.
  5. Acriți ciorba după gust, după ce cartofii au fiert.
  6. Adăugați verdeața și serviți ciorba caldă.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE