Supe si ciorbe

Minestrone de toamna

  • Într-o oală de supă, adăugați o cantitate suficientă de ulei de măsline pentru a găti legumele.
  • Adăugați prazul, morcovi, țelina, usturoiul, șunca și ierburile aromatice.
  • Gătiți pentru 15 minute la foc domol, însă având grijă să nu se rumenească.
  • Turnați un strop de vin, supa, roșia tăiată în cuburi și frunzele de dafin.
  • Lăsați acoperit pentru încă 10 minute.
  • Înainte de a închide adăugați pastele fierte separat, untul și fasolea roșie de la conservă.
  • Serviți supa caldă cu parmezan ras sau ca atare.

Credit Foto: Fotolia/ vanillaechoes

Poza principala

minestrone_de_toamna.jpg

  • 2 fire praz
  • 3 morcovi, tăiați cuburi
  • 2 tije țelină, tocate
  • 3 căței usturoi
  • ulei măsline
  • 1 cutie X 400 g fasole roșie
  • 2 felii bacon sau pancetta
  • un strop vin alb
  • 2 frunze dafin
  • 1 roșie
  • 2 linguri ierburi ( rozmarin, cimbru, busuioc )
  • 100 g paste făinoase ( tip spaghette )
  • 1 l supă legume
  • 1 lingură unt
Explozie de sănătate într-un bol cu supă, în care am adunat cele mai aromate legume de toamnă.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


Daniela2015

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE