Slowly Veggie Supe si ciorbe Vegetarian

Supă cu mazăre, dovlecel și pesto

Bucură-te de o supă caldă și bogată în vitamine pentru un prânz complet și nutritiv.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 cățel de usturoi, feliat
  • 500 d dovlecei, tăiați cuburi
  • 200 g mazăre
  • 400 g fasole la conservă (scursă și clătită)
  • 1 l stoc legume
  • 2 linguri sos pesto

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o cratiță mare.
  2. Gătiți usturoiul timp de câteva secunde, apoi adăugați dovleceii și lăsați să fiarbă timp de 3 minute, până când încep să se înmoaie.
  3. Se adaugă mazărea și fasolea cannellini, se toarnă stocul fierbinte și se fierbe timp de încă 3 min.
  4. Se amestecă pesto prin supă cu unele condimente după gust, apoi se repartizează supa în boluri și se servește cu pâine prăjită.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE