Slowly Veggie Supe si ciorbe Vegetarian

Supă de kale cu mere și nuci

Încearcă o altfel de supă, bogată în vitamine, folosind un superaliment precum este varza kale.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 8 nuci rupte în bucăți
  • 1 ceapă fin tocată
  • 2 morcovi dați pe răzătoare
  • 2 mere roșii fin tocate
  • 1 lingură oțet de cidru
  • 500 ml stoc de legume
  • 200 g kale tocate
  • 20 g mere uscate

Modalitate de preparare:

  1. Într-o tigaie antiaderentă gătiți nucile timp de 2-3 minute, până când sunt prăjite, întorcându-se în mod frecvent, astfel încât acestea să nu se ardă.
  2. Luați nucile de pe foc și lăsați-le să se răcească.
  3. Puneți ceapa, morcovii, merele, oțetul și stocul de legume într-o cratiță mare și aduceți în punctul de fierbere. Se reduce căldura și se fierbe timp de încă 10 minute, amestecând din când în când.
  4. Odată ce ceapa este translucidă și merele începe să se înmoaie, se adaugă kalele și se fierbe timp de încă 2 min.
  5. Se transferă cu grijă într-un blender  și se amestecă până când devine cremoasă.
  6. Se toarnă în boluri și se servește cu o mână de nuci prăjite, și eventual chips-uri de mere.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE