Slowly Veggie Supe si ciorbe Vegetarian

Supă de legume cu iaurt și nuci de pin

Te invităm la o supă bogată în vitamina C, fibre și calciu.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 1 ceapă tocată
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți
  • 1 cartof (250 g) tăiat cuburi mici
  • 600 ml stoc legume
  • 150 g fruze verzi (năsturel, spanac)
  • 150 g iaurt natural
  • 20 g nuci de pin, prăjite
  • ulei de ardei iute, pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o cratiță medie la foc mic-mediu.
  2. Se adaugă ceapa și un vârf de cuțit de sare, apoi se fierbe încet, amestecând din când în când, timp de 10 minute până se înmoaie.
  3. Se adaugă usturoiul și se fierbe aproximativ timp de 1 minut.
  4. Adăugați cartofii împreună cu stocul de legume.
  5. Fierbeți la foc mic timp de 10-12 minute până când cartoful este suficient de moale.
  6. Adaugați frunzele de  salată și lăsați-le să se ofilească timp de 1 minut.
  7. Treceți supa printr-un blender pentru a obține o textură cremoasă.
  8. Se servește cu  iaurt, nuci de pin prăjite și o ploaie de ulei de ardei iute.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE