Supe si ciorbe

Supă de primăvară cu piept de pui

Supa este cea mai bună alegere pentru un prânz lejer și nutritiv/ Încearcă o supă cu legume de primăvară și piept de pui.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 piept de pui cu piele
  • 500 ml supă de pui
  • 1 felie de pâine tăiată în cuburi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 pumni cu verdeață de primăvară, fin feliate
  • 4 bucăți sparanghel, tăiate în bucăți
  • 40 g mazăre
  • 400 g fasole la conservă, scursă și clătită

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți cuptorul la 200 de grade.
  2. Încingeți 1 lingură de ulei de msăline într-o tigaie și rumeniți carnea de pui pe ambele părți.
  3. Îndepărtați carnea din tigaie și adăugați supa de pui.
  4. Când aceasta atinge punctul de fierbere adăugați carnea și fierbeți timp de 5 minute.
  5. Opriți focul, acoperiți vasul cu un capac și lăsați să se odinească 30 de minute.
  6. Plasați cuburile de pâine într-o tavă de cuptor, stropiți cu ulei, sare și parmezan.
  7. Dați pâinea la cuptor timp de 6 minute până devine aurie.
  8. Scoateți puiul din tigai eși feliați-l.
  9. Aduceți din nou supa în punctul de fierbere și adăugați în ea verdeața, mazărea și sparanghelul.
  10. Gătiți timp de 1 minut după care adăugați carnea de pui și fasolea scursă și clătită.
  11. Distribuiți în boluri și serviți cu crutoane de pâine și parmezan.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE