Bucatarii internationale Supe si ciorbe

Supă mexicană cu pui

Lime, chilli sau roșii, doar câteva din ingredientele minunate din această rețetă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei măsline
  • 1 ceapă, tocată
  • 4 căței de usturoi, sfărâmați
  • 1 ardei iute uscat și hidratat în apă pentru 10 minute
  • 1/2 linguriță chimen măcinat
  • 400 g roșii
  • 1 1/2 l stoc de legume
  • 2 piepți de pui, feliați
  • sucul de la 2 limete
  • tortilla chips sau avocado/ceapă roșie/ coriandru pentru a servi

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o cratiță mare.
  2. Se adaugă ceapa și usturoiul, se înmoaie timp de 5 minute, apoi se amestecă ardeiul, chimenul, roșiile și supa de pui.
  3. Mixați amestecul într-un procesor de alimente sau un blender de mână, pentru a obține un piure.
  4. Transferați amestecul din nou în tigaie și aduceți în punctul de fierbere.
  5. Se adaugă carnea de pui, lăsați focul la mic, apoi se fierbe timp de 10 minute, până când totul este gătit.
  6. Se amestecă sucul de lămâie și condimentele.
  7. Serviți cu topping la alegere între avocado, ceapă verde, tortilla chips sau coriandru.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE