De post Retete

Tocana de cartofi cu naut si spanac

  1. Tocați ceapa și usturoiul, iar cartofii tăiați-i în cubulețe.
  2. Îndepărtați semințele roșiile și tăiați-le în cuburi.
  3. Spălați spanacul și tocați-l grosier.
  4. Încingeți uleiul într-o oală în care urmeaza să pregătiți tocănița.
  5. Adăugați ceapa și căliți-o la foc potrivit până când devine translucidă.
  6. Adăugați roșiile tăiate și usturoiul și lăsați-le la foc potrivit potrivit pentru 3-4 minute.
  7. Încorporați năutul, piperul cayenne și boabele de coriandru.
  8. Acoperiți vasul și lăsați să fiarbă pentru 15 minute până când se înmoaie cartofii.
  9. Înainte de a ăndepărta vasul de pe sursa de foc adăugați spanacul și asezonați cu sare și piper după gust.
  10. Tocați frunzele de pătrunjel mărunt.
  11. Serviți tocana cu pătrunjel tocat pe deasupra.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

mancare_de_cartofi_cu_naut.jpg

  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 500 g cartofi 
  • 200 g roșii cherry
  • 150 g spanac proaspăt
  • 50 ml ulei măsline
  • 250 g năut de la conservă
  • 1 vârf cuțit piper cayenne
  • 1/2 linguriță boabe coriandru
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
O combinație de cartofi, năut și spanac proaspăt perfectă pentru perioada postului.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE