De post Retete

Tocăniță de năut cu roșii

1.Încinge două linguri cu ulei într-un wok (tigaie adâncă). Aurește ceapa tocată mărunt și adaugă morcovul dat pe răzătoarea mică. Adaugă roșiile uscate, chimenul, pasta de roșii și roșiile în suc propriu. Amestecă și pune mierea și paprica. 

2.După ce a dat 1-2 clocote, pune năutul și o jumătate din lichidul din conservă și lasă să fiarbă, acoperit, un sfert de oră. Dă deoparte capacul și mai lasă să fiarbă 10 minute sau până scade sosul și capătă consistența dorită.

3.Servește tocănița de năut cu roșii pe felii de pâine prăjită.

 

Salată energizantă

Poza principala

fotolia_51516555_subscription_xl.jpgc_zoryanchik_-_fotolia.com_mica.jpg

240 g năut din conservă

4 roșii uscate

1 ceapă mare

1 morcov

2 lingurițe cu chimen măcinat

½ lingură cu pastă de roșii

120 g roșii tocate în suc propriu

2 lingurițe cu miere

1 linguriță cu paprica

8 felii de pâine

Ulei vegetal

 

Ciuperci umplute cu legume

Pentru zilele de post, pregătește tocănița de năut cu roșii.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE